Veel gestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk onze veel gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Bel of mail ons gerust, dan helpen we je erg graag verder.

Logboek

Bij de aanschaf van het logboek zal uw logo uitstraling prominent op uw eigen logboek site worden weergegeven.

Bij het gebruik van het logboek via Hofstee Preventie Service hebt u de mogelijkheid om uw logo éénmalig te plaatsen in het logboek.

Wanneer u een eigen logboek aanschaft is het aantal toe te voegen projecten onbeperkt.

Wanneer u het logboek aanschaft via het ELB kunt u 1 logboek per project aanmaken.

Ja dit is mogelijk.

Uw cliënt kan die gegevens wijzigen in het toegewezen logboek die u toestaat. Dit is bij de aanmaak van het project in uw logboeksysteem aan te geven.

In ELB heeft uw cliënt alleen toegang tot de gegevens met een leesfunctie.

In principe voor iedere situatie waar gegevens moeten worden bijgehouden en op een eenvoudige wijze inspecties-wijzigingen moeten worden bij gehouden. Het logboek kan “tailermade” worden aangeleverd.

Het ELB is alleen geschikt voor de brandveiligheid.

Er wordt een keuze gemaakt in de gewenste logboeken, Premium, Basic en Lite. Deze zijn respectievelijk € 1.500,00, € 1.000,00 en € 500,00. Daarbij komen de kosten voor de aanschaf van de regels om gegevens te kunnen opslaan. Wanneer het logboek “tailormade” wordt geleverd zullen de ontwikkelkosten ook worden doorberekend. Tenslotte wordt er een abonnement afgesloten € 720,00 per jaar.

Wanneer u € 20.000,00 per jaar (ex BTW) of meer afneemt van Hofstee Preventie Service is de aanschaf van het logboek gratis voor u en betaald u het eerste jaar geen abonnement. Hiermee bespaart u zich € 1.500,00 voor de aanschaf en € 720,00 zijnde € 2.220,00. Let op deze actie loopt van 1 januari 2022 tot en met 31 december 2022.

De kosten van een ELB zijn te vinden in de prijslijst, welke te vinden is op de website www.hofsteepreventieservice.nl 

Wanneer u het Premium systeem hebt aangeschaft kunt u een PDF back-up maken op uw eigen computer.

Dat is mogelijk. Tegen een meerprijs kunt u iedere gewenste taal krijgen.

Bij een ELB is dit niet mogelijk.

Systeem

Ja dat kan wanneer u een Premium pakket hebt aangeschaft.

In het ELB, het lite pakket en Basic pakket is dit niet mogelijk.

Nee, het systeem werkt vanaf een externe server. Hiermee wordt voorkomen dat het systeem niet werkt en altijd toegankelijk is.

Dat is zeker mogelijk.

Dit is in het ELB niet mogelijk.

Overig

Wij kunnen het systeem zo instellen, dat u alleen de QR code afdrukt waarna u deze op uw eigen stickers kunt plakken. Dit geldt ook voor alle andere gegevens die op de sticker moeten worden vermeld.

Dit is in het ELB niet mogelijk.

Dat is mogelijk nadat de persoon die de doorbraak heeft gemaakt de QR code in scant en kiest voor de optie deze doorbraak te melden.

Dit is in het ELB niet mogelijk.

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op