Logboek voor onderhoud

Werkt u ook nog met een papieren archief en merkt u dat dit alles behalve overzichtelijk en efficiënt is? Dan hebben wij de oplossing! Ons logboek is namelijk naast het in kaart brengen van de brandveiligheid van uw gebouw ook geschikt voor het bijhouden van regulier onderhoud. In het digitale logboek noteert u gemakkelijk wijzigingen, zoals reparaties en controles. Op de desbetreffende plek waar het onderhoud wordt uitgevoerd, plakt u vervolgens een QR code. Hierdoor kan er in een later stadium met een mobiel of tablet de laatste status van het onderhoud worden opgegevraagd.


Voordelen onderhoudslogboek

Een digitaal logboek heeft meerdere voordelen te bieden. Een papieren archief zorgt vaak voor weinig tot geen overzicht, is erg tijdrovend en kan leiden tot een verhoogde werkdruk. Databook neemt dit probleem uit uw handen. Met het online archief hoeft u niet uren te zoeken naar een document, maar staat alles overzichtelijk in uw app op de telefoon, tablet of computer. Wanneer u het werk of onderhoud heeft afgerond, kunt u het eenvoudig een registratie maken en komen collega’s of andere partijen niet voor verrassingen te staan. Maar hoe werkt het logboek dan precies?


Hoe werkt het logboek voor onderhoud?

Als eerst voert u de diverse data in in het systeem omtrent de omgeving en huidige situatie. Wanneer dit correct is ingevuld, kunt u de QR-sticker uitprinten. Deze sticker plaatst u bij het afgeronde werk en er komt een beschrijving (update) in het logboek. Door ons innovatieve systeem zijn vanaf dat moment uw gegevens overal digitaal beschikbaar. Wanneer er later een reparatie plaatsvindt, kunnen de wijzigingen heel gemakkelijk weer doorgevoerd worden in het systeem zodat er een uitgebreide log ontstaat. Ideaal bij inspecties omtrent de brandveiligheid van uw gebouw, maar ook bruikbaar bij regulier onderhoud.

 

Vragen?

Heeft u vragen over ons logboek voor onderhoud? Neem gerust contact met ons op en wij praten u graag bij over de toepassingen en mogelijkheden.

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op