Elektronisch logboek

Een elektronisch logboek kan enorm veel tijd besparen bij de administratie van nieuwe werkzaamheden of doorgevoerde aanpassingen. Het elektronische logboek van Databook vervangt namelijk het klassieke, papieren archief.

Het bijhouden van zo’n archief vergt over het algemeen veel tijd. De data moet namelijk handmatig in- of aangevuld worden en het is een enorme zoektocht om de juiste data te vinden. Met de digitalisering van dit logboek bespaart u veel werkuren en behoudt u op een eenvoudige manier het overzicht.

De werking van het elektronisch logboek

Het elektronisch logboek kan op een eenvoudige manier gebruikt worden. Dit draagt bij aan een structurele en overzichtelijke werkwijze binnen uw bedrijf. De procedure ziet er als volgt uit:

1. Data
Na de verrichte werkzaamheden vult u online de noodzakelijke informatie over uw activiteiten in. Denk hier bijvoorbeeld aan details omtrent de huidige situatie en omgeving inclusief een duidelijke foto.

2. QR code
Zodra deze gegevens in orde zijn, kunt u een QR code printen. Deze plaatst u vervolgens op de locatie van het afgeronde werk. Vanaf dit moment zijn alle gegevens beschikbaar in het elektronische logboek van Databook.

3. Wijzigingen
Wanneer er op locatie in de toekomst reparaties of wijzigingen worden doorgevoerd, kunnen deze gegevens gemakkelijk worden ingevoerd in het online logboek. Hiervoor hoeft men enkel de QR code te scannen en de gegevens aan te vullen waardoor het systeem een update maakt van de log. Erg handig dus voor inspecties of regulier onderhoud!

Offerte

Bij interesse in het elektronisch logboek mag u altijd een demonstratie of offerte bij ons aanvragen. Gaat u uit van een standaard situatie? Dan kunt u ook een kijkje nemen op onze prijslijst.

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op