De oplossing voor een passive fire register

Een logboek waarin gegevens over brandpreventie worden bijgehouden: zeer belangrijk maar tegelijkertijd ook een langdurige klus. De huidige passive fire registers, die gericht zijn op passieve brandveiligheid, bestaan namelijk uit talloze handgeschreven archieven. Meestal zijn deze onoverzichtelijk en slordig opgebouwd waardoor er veel tijd gaat zitten in het aanbrengen van wijzigingen van het fire register. De oplossing voor een passive fire register maken wij mogelijk door een digitaal logboek aan te bieden.


Een passive fire register gebruiken

De oplossing voor het ouderwetse passive fire register is dankzij het digitale logboek zo goed als passief. Hier is hoe het werkt:


1. Gegevens verzamelen

Na verrichte werkzaamheden of doorvoeringen waarbij het verplicht is om gegevens bij te houden, verzamelt u de relevante gegevens. Deze vult u vervolgens in binnen de online database. 

 

2. ticker printen

Als de gegevens zijn ingevoerd, is het mogelijk om een QR-code te printen. Deze code kan op locatie geplakt worden. In de toekomst kunnen reparateurs bijvoorbeeld deze code eenvoudig scannen op hun mobiel of tablet. Zo hebben zij in een oogwenk toegang tot alle data.


3. Mutaties

Het logboek is niet alleen beschikbaar door de QR-code te scannen, maar ook op afstand van de bouwlocatie. Via meerdere apparaten kunt u online inloggen om snel mutaties door te voeren. Op deze manier bespaart u dus zowel on- als offline veel tijd met het verwerken van gegevens in het passieve fire register.


Een passive fire register maakt data bijhouden weer makkelijk

Zoals u gelezen heeft, bespaart het passive fire register u veel tijd en moeite. Wanneer u nog vragen heeft over ons product of de service die wij aanbieden, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u dan graag verder!

 

Contact

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op