Logboek digitaal

Het systeem van Databook kan onnodig zoekwerk en een hoge werkdruk voorkomen tijdens het uitvoeren van uw administratie. Hiervoor maken wij gebruik van een digitaal logboek. Benieuwd hoe wij dit realiseren en de werking van dit systeem? Lees van vooral verder!

 

Zo werkt een digitaal logboek

Een online archief neemt het onoverzichtelijke van een papieren logboek uit handen. Wanneer er werk is afgerond of er vindt een wijziging plaats kunt u dit heel gemakkelijk doorvoeren in het systeem. Middels een QR code voer je de wijzigingen door of registreer je nieuwe werkzaamheden op een locatie. De QR sticker plaats je bij uw afgeronde werk. Door ons innovatieve systeem zijn alle gegevens digitaal bereikbaar. Collega’s of andere partijen kunnen, afhankelijk van hun autorisatie, eenvoudig wijzigingen of reparaties doorvoeren door de QR code te scannen en wijzigingen aan te vullen. Wanneer er fouten worden gemaakt kunnen deze aangepast worden.

 

Hoe werkt het online logboek?

Als eerst voert u de diverse data in in het systeem omtrent de omgeving en huidige situatie. Wanneer dit correct is ingevuld, kunt u de QR-sticker uitprinten. Deze sticker plaatst u bij het afgeronde werk en er komt een beschrijving (update) in het logboek. Door ons innovatieve systeem zijn vanaf dat moment uw gegevens overal digitaal beschikbaar. Wanneer er later een reparatie plaatsvindt, kunnen de wijzigingen heel gemakkelijk weer doorgevoerd worden in het systeem zodat er een uitgebreide log ontstaat. Ideaal bij inspecties omtrent de brandveiligheid van uw gebouw, maar ook bruikbaar bij regulier onderhoud.

 

Online registratie databook

Databook zorgt ervoor dat u een digitaal overzicht heeft van al het onderhoud. U kunt snel wijzigingen toevoegen of aanpassen. Collega’s of andere partijen hebben toegang tot het systeem middels ons QR-systeem en u kunt zowel online als offline gebruik maken van het systeem.

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op