Logboek voor brandveiligheid

Een digitaal logboek is bijna een onmisbaar hulpmiddel voor brandveiligheid. Het is het registreren van doorvoeringen in de breedste zin van het woord en eenvoudig en snel te archiveren.

 

Digitaal logboek

Logboeken zijn vaak nog handmatig en offline, dit is omslachtig en tijdrovend. Alles gaat vaak gepaard met pen en papier terwijl het veel makkelijker is om een logboek digitaal bij te houden. Databook® heeft dan ook een logboek ontwikkelt dat in gebruik geen “hogere wiskunde” zou moeten zijn. Een logboek dat op ieder moment de actuele status van het beheer en het onderhoud toont. Daarnaast is het logboek overal te bereiken en kunt u inloggen op verschillende apparaten.

Middels een QR code is de software te gebruiken voor het digitale logboek. Databook® helpt u om alle belangrijke documenten up-to-date te houden. Daarbij zorgt het systeem ook dat al deze informatie snel en gemakkelijk is in te zien. Bij een inspectie of een controle hoeft u dus nooit meer te zoeken naar de juiste order, want alles staat overzichtelijk in het digitale logboek.


Meer informatie over het digitale logboek van Databook?

Het logboek van Databook is ontworpen dat met een eenvoudige aanpassing het systeem inzetbaar is voor vrijwel elke vorm van onderhoud. Wilt u meer informatie over ons betaalbare systeem? Neem gerust contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Hans Laufer
Heb je een vraag?

Neem contact met ons op